Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Προπαγάνδα υπέρ της Τουρκίας μέσα σε τέμενος της Θράκης



Καμιά αντίδραση, καμιά ενόχληση κι ας ήταν εκεί ΕΛΛΗΝΑΣ Βουλευτής

Γράφει ο Σεμπαϊδήν Καραχότζα

Πηγή:  


Το να ακούμε ποιήματα και ύμνους υπέρ της Τουρκίας σε τελετές λήξης θρησκευτικών μαθημάτων στη Θράκη είναι πλέον κάτι που δε μας προκαλεί εντύπωση. Αυτό δε γίνεται για πρώτη φορά, γίνεται κάθε χρόνο και σε κάθε ανάλογη γιορτή. Έχουμε πει πολλές φορές πως στα συγκεκριμένα θρησκευτικά φροντιστήρια που λειτουργούν κατά τις απογευματινές ώρες στο τζαμί του κάθε οικισμού τα παιδιά περισσότερο τουρκικά μαθαίνουν παρά θρησκευτικά αλλά όταν τα γράφουμε όλα αυτά μας αποκαλούν φασίστες και ρατσιστές.

Μόνο που στη συγκεκριμένη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στον οικισμό ΕΧΙΝΟΣ έγινε κάτι που πραγματικά ξεπερνάει τα όρια και χρίζει κυβερνητικής παρέμβασης. Έλληνας μουσουλμάνος Βουλευτής παραβρέθηκε στην προαναφερόμενη τελετή λήξης και δε φάνηκε να ενοχλείται καθόλου ούτε από τα υπέρ της Τουρκίας ποιήματα ούτε και από το πανό που βλέπετε στη φωτογραφία και το οποίο αναφέρεται ξεκάθαρα σε τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης.



Τις θέσεις του συγκεκριμένου Βουλευτή βέβαια για τη μειονότητα της Θράκης τις γνωρίζουμε πολύ καλά και η στάση του αυτή ήταν αναμενόμενη. Η κυβέρνηση όμως, ο Δημοκράτης Αλέξης Τσίπρας, ο πατριώτης Πάνος Καμμένος δεν ενοχλήθηκαν καθόλου απ’ όλα αυτά; Η όποια ευαισθησία τους εξαντλήθηκε στην επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης;

ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ